Zaman: Prş Eyl 09, 2010 10:22 am

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: İstanbulda Klarnet Dersi Veren Lütfen Yardım!
MesajGönderilme zamanı: Pzr Şub 28, 2010 10:18 am 

Merhaba arkadaşlar ben istanbul ümraniyede kalıyorum öğrenciyim klarnet dersi almak istiyorum kendi memleketimde biraz ders aldım burda da devam etmek istiyorum fakat bildiğim bir yer yok kafama göre bir yerede gitmek istemiyorum prof. olan bu işi bilen iyi bir yere gitmek istiyorum anadolu avrupa nerede varsa artık bildiğiniz iyi klarnet dersi verenleri yazarsanız sevinirim teşekkürler...

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: İstanbulda Klarnet Dersi Veren Lütfen Yardım!
MesajGönderilme zamanı: Pzr Şub 28, 2010 12:52 pm 

Klarnet eğitiminde en doğru adres tabi ki NOTİST SANAT MERKEZİ. Serkan Çağrı ya ait bu merkezde klarnet ağırlıklı olmak üzere diğer enstrümanlar ve şan dersleri de verilmektedir. www.notistgroup.com adresinden iletişime geçebilirisn.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Şub 28, 2010 6:34 pm 

bende hakan altunun klarnetçisi ali çeliksuyu şiddetle öneririm kendısı benımde hocamdır ozellıkle ogretme kabılıyetı ust sevıyede olan bırıdır..detay ogrenmek ıstersen; telını vs. mesaj atabılırsın.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Mar 01, 2010 5:17 pm 

Nereden mezun kendisi acaba?Detayları bizle de paylaşırsan seviniriz.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Mar 01, 2010 9:42 pm 

Kendisi İTÜ devlet konser. mezunu, İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Topluluğunda klarnet sanatçısıdır ve Hakan Altun 'un klarnetçisidir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Mar 02, 2010 2:25 pm 

Klarneti çok iyi çalmak başka, çok iyi öğretmek başka bir şeydir. Kimi iyi çalar ama iyi öğretemez, kimi de çok iyi çalamaz ama öğretme konusunda uzmandır. Bu biraz da eğitim formasyonu almakla alakalıdır. Üniversitede eğitim formasyonu almış bir eğitmen karşısındaki öğrencinin kapasite, eğilim ve amacına uygun eğitim programı belirleme ve her öğrenci tipi için ona uyacak bir metod geliştirme deneyimi edinir. Bu nedenle klarnet eğitiminde, öğretecek kişinin hangi ünlü sanatçıya çaldığı değil aldığı eğitim çok daha önemlidir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Mar 02, 2010 6:04 pm 
Kullanıcı avatarı

ali abi iyi çalarda nasıl öğretmen onu bilmem kardeşi itü de ünsal çeliksu oda çok başarılı bi klarnet. serkan hocadan ders aldımı ünsal bilmiorum.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Mar 04, 2010 9:22 pm 

Şutka yazdı:
Klarneti çok iyi çalmak başka, çok iyi öğretmek başka bir şeydir. Kimi iyi çalar ama iyi öğretemez, kimi de çok iyi çalamaz ama öğretme konusunda uzmandır. Bu biraz da eğitim formasyonu almakla alakalıdır. Üniversitede eğitim formasyonu almış bir eğitmen karşısındaki öğrencinin kapasite, eğilim ve amacına uygun eğitim programı belirleme ve her öğrenci tipi için ona uyacak bir metod geliştirme deneyimi edinir. Bu nedenle klarnet eğitiminde, öğretecek kişinin hangi ünlü sanatçıya çaldığı değil aldığı eğitim çok daha önemlidir.

size katılıyorum bende bu işin eğitmenini arıyorum her bilen insan öğretemez.Notist bende en başından beri düşünmüşümdür ama benim bütçeme uyucakmı onu düşünüyorum sonuçta ist.da öğrenciyim en uygununu arıyorum ben notist de ne kadar klarnet dersleri veya onun dışında uyugun bildiğiniz yerler varsa arkadaşlar acil yazarsa sevinirim çünkü zaman kaybetmeden devam etmek istiyorum memlekette kurs aldın burdada devam etirmeliyim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Mar 04, 2010 10:45 pm 

tabıkı de calmak baska ogretmek baska bısey bunda kımsenın suphesı olamaz.ben ali abinin hangı unlu sanatçıya caldıgınıda soyledım aldıgı egıtımıde soyledım ama nedense caldıgı unlu sanatcı goze battı.Neysee sıze kolay gelsın...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cum Mar 05, 2010 3:43 pm 

burak1985 yazdı:
tabıkı de calmak baska ogretmek baska bısey bunda kımsenın suphesı olamaz.ben ali abinin hangı unlu sanatçıya caldıgınıda soyledım aldıgı egıtımıde soyledım ama nedense caldıgı unlu sanatcı goze battı.Neysee sıze kolay gelsın...

ben bişe demedim size kardeş yanlş anlama doğru düşünce demek istedim bilmiyorum ben kimseyi benim isteğim sadece uygun fiyata burda okul bitene kadar kaldım zaman diliminde klarnet eğitimi alıp devam ettirmek bunun için de uygun fiyata klarnet eğitimi veren bi hoca arıyorum acil bir şekilde yardım edebilecek varsa cevaplarını bekliyorum. bu ali abi ne kadara ders veriyor bu arada?

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: