Zaman: Sal Eyl 07, 2010 4:41 pm

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Merhaba Klarnet dostları.. (:
MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 01, 2009 9:58 pm 

Öncelikle merhabalar, ben Aykut Ucakçı İzmir'de ikamet etmekteyim ve Web tasarım son sınıf okumaktayım. İlkokul 8. Sınıftan itibaren müziğe ilgi duymaya başladım ardından 18. Yaşıma geldiğimde ( 1 Ay önce ) elime ilk klarnetimi aldım. Klarnet almadan önce bu işin üstatlarından yardım isteyerek birşeyler başarmaya çalıştım, Ahmet Efe Gürakan, Onur Sağlam, Evrim Ateşler gibi klarnet üstatları beni kırmayıp klarnet konusunda yardımcı oldular. Nota bilgim olmamasına rağmen bazı şarkıları nağmeleri ile gönlümden ve bir o kadar aşk ile hatalı olsa bile çalabilmekteyim. Si Bemol klarnet çalmaktayım bunu seçmeme en büyük sebeb Göksün Çavdar'dır onu dinledikten sonra bir heves Adriana isimli ( 250 TL ) klarneti aldım klarnetimin tiz perdesi bozuk durumda içten bir sorun var ses tıkanıyor tiz perdesini kaldırsam bile ses bozuk bir şekilde çıkıyor özetle elimde patlamış bir klarnetle pes etmedim hala çalmaktayım. İzmir içi bu tür sorunlarla ilgilenen birileri varsa ve eğitim verebilecek birileri varsa lütfen benimle iletişime geçsinler.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Merhaba Klarnet dostları.. (:
MesajGönderilme zamanı: Pzt Kas 02, 2009 4:12 pm 

kardeş öncelikle selamlar.kardeş o saydığın üstat dediğin arkadaşlar başta onur sağlam olmak üzere amatör çalıcıdırlar ve onlara üstat demek klarnet üstatlarına ayıp olur,sitemizde bile onlardan çok daha ileri seviyede birsürü arkadaşımız var.Klaretinde arıza varsa önereceğim yer Çankayada 1. ONUR işmerkezinde bodrum katta ismet usta var sağtarafta.hem temiz işçiliği var hemde uygun fiyata yapar.yok bende para çok diyosan aydan akıneriye gidersin, oda konak da eski tütün fabrikasında girişte sağ tarafta dır....

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Kas 02, 2009 4:58 pm 

Teşekkür ediyorum, ben bana yardımcı oldukları onlarca sorumu sıkılmadan yanıtladıkları için üstat diyorum bilakis kimsenin alınması yada ayıp olması için demiyorum yalnış anlaşmaya mahal vermek istemem (: bunun yanında beni bir yakınınız kardeşiniz olarak gördüğünüz için asıl ben teşekkür ederim. Çankayada ismet usta ile görüştüm daha önce babam muhatap olmuştu ama sanırım sorunu anlatamamış, bende pek anlamadım açıkçası tiz perdesi var arka kısımda bu perde bir deliği kapatıyor sorun o delikle ilgili umarım İsmet usta sorunumla ilgilenir. Tekrar Tekrar teşekkürler sevgi ve saygılarımla..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Kas 03, 2009 6:31 pm 

Keşke forum biraz daha aktif olsa.. :(

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Kas 07, 2009 2:56 pm 

klarnet üstadı Onur Sağlam mı:) neyse arkadaşım stavros demiş diyeceğimizi. hoşgeldin aramıza. Forumun aktif olması sizlerin elinde.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Ara 06, 2009 12:54 am 

Forum aktif olsun demişin-iyi güzel de buraya ne aktif insanlar GELDİ, girdi,ama sana yol gösteren o arrrrrrrrrrkadaşlar hep onların atılmasını sağladı bak -kime usta denecek kime kalfa kime çirak herşeyi biliyolar maaşallah-Forum kaplanlarını sakın kızdırma-Burda bazi arkadaşlar var Balkan Klarnetçisi dediğin zaman uçuklanıyorlar(korkulu ruyası-kabusu).Kısaca bubi tuzaklarını,su altı kayalarının yeri ve varlığı için seni bilgilendirdim,sen yine de aktif ol,ama bil, :wink: Racon var yani burda-"Kurtlar vadisi-KLARNET"

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Ara 27, 2009 1:39 pm 

kirish yazdı:
Forum aktif olsun demişin-iyi güzel de buraya ne aktif insanlar GELDİ, girdi,ama sana yol gösteren o arrrrrrrrrrkadaşlar hep onların atılmasını sağladı bak -kime usta denecek kime kalfa kime çirak herşeyi biliyolar maaşallah-Forum kaplanlarını sakın kızdırma-Burda bazi arkadaşlar var Balkan Klarnetçisi dediğin zaman uçuklanıyorlar(korkulu ruyası-kabusu).Kısaca bubi tuzaklarını,su altı kayalarının yeri ve varlığı için seni bilgilendirdim,sen yine de aktif ol,ama bil, :wink: Racon var yani burda-"Kurtlar vadisi-KLARNET"

Açıkçası ben de anlamış değilim neden bu kadar üzerime gelindi bu yüzdendir ki bende siteye girmiyorum. Ama neden ben birilerine iyi dedim diye birileri bu şekilde alaycı bir tabir kullanmış anlamış da değilim. Ve Ben Şuan Metal Klarnet aldım Ramazan Kor'dan çokta memnunum madem bilen kişi çoğunlukta lütfen uygulamalı ders anlatsınlar burada atıp tutmak o kadar kolay değil ? Onur sağlam diyorsunuz gidin araştırın anlattığı dersleri, yardımcı olduğu insanlar ben hala Onur Sağlamı ve saydığım diğer insanları usta olarka görmekteyim onlardan iyi olduğunuzu düşünüyorsanız sizide görelim öyleyse ayrıca Şutka benimle konuşurken tabirinizi düzeltirsen sevinirim teşekkürler.. benim de merak ettiğim soru var madem burada herkes çırak kalfa kimdir biliyorlar ee soracağım sorularada hazırlıklıdırlar öyleyse ? Ayrıca kirish bana mail atarsan sevinirim iletişim adresin konusunda

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Ara 27, 2009 10:29 pm 

Merhaba dostum,Buradan da yazışa biliriz problem yok.Yalnız o Onur Sağlam okadar da "sağlam deil-yaptığım araştırmalara göre bu siteye çok zarar vermiş-sen yine de uyanık ol.Serkanı çok kıskanıyor olacak ki burda isyan çıkartmış.Çok çalışıyor ola bilir,Klarneti pişirip yese de yine alacağı yol belli-arpa boyu.RUH ,Klarnetin verdiğini yakalya bilip yansıtman içi Ruh gerekli.Sana başarılar sen gel katıl söven sövsün,sayan saysın-bak bu günlerde söven sövene."SÖZ DELİK DELEMEZ"

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: